Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر بررسی سوانح و حوادث سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص حادثه ترکیدگی لاستیک هواپیما که روز گذشته در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی نژاد مشهد اتفاق افتاد، گفت: این نقص فنی به نگهداری و تعمیر هواپیما بر می‌گردد و ارتباطی با فرودگاه ندارد.

به گزارش ایران اکونومیست از شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی کشور، در جلسه‌ای که به منظور بررسی علت بروز سانحه هواپیمای شرکت سپهران در فرودگاه مشهد با حضور «فرشید گلیج» معاون عملیات فرودگاهی شرکت فرودگاه‌ها، «حسن رضایی فر» مدیرکل بررسی سوانح و حوادث سازمان هواپیمایی کشوری، «محمود امانی بنی» مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان رضوی و نماینده شرکت هواپیمایی سپهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل فرودگاه مشهد با تاکید بر لزوم رعایت استانداردها در سطوح پروازی، گفت: از سال ۹۸، هجده مورد ممیزی سازمان هواپیمایی کشوری در سطوح پروازی انجام شده است و جلسات ایمنی سطوح پروازی به‌صورت منظم و هفتگی برگزار و بازدید از باند نیز به‌صورت روزانه انجام می‌شود.

گلیج، معاون عملیات فرودگاهی نیز در این جلسه گفت: در بازدید از باند فرودگاه مشهد مشکل خاصی را مشاهده نکردیم، اما روکش باند در دستور کار شرکت فرودگاه‌ها قرار دارد.

مدیرکل بررسی سوانح و حوادث سازمان هواپیمایی کشوری نیز پس از پایان این نشست گفت: سازمان هواپیمایی کشوری به منظور تامین ایمنی و اطمینان مردم از سفرهای هوایی، در صورت مشاهده ناایمنی در محیط فرودگاهی یا شرکت‌های هواپیمایی به آن‌ها اجازه فعالیت نخواهد داد.

وی در خصوص حوادث واقع شده در فرودگاه مشهد عنوان کرد: تعداد حوادث و رویدادهایی که در این فرودگاه اتفاق افتاده است را باید باتوجه به تعداد پروازها مقایسه کنیم، این در حالی است که سازمان هواپیمایی کشوری به هیچ عنوان به دنبال مقصر سازی نیست و فقط به دنبال جلوگیری از وقوع چنین حوادثی هستیم.

فرودگاه مشهد استاندارها را ارتقا دهد

مدیرکل دفتر بررسی سوانح و حوادث سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه امیدواریم فرودگاه مشهد استانداردهای حرفه‌ای را ارتقا دهد تاکید کرد: این نقص فنی به نگهداری و تعمیر هواپیما بر می‌گردد و ارتباطی با فرودگاه ندارد.

رضایی فر با اشاره به عدم دریافت گواهینامه فرودگاهی از سوی فرودگاه هاشمی‌نژاد مشهد، گفت: سازمان هواپیمایی کشوری در سال ۱۴۰۰ قوانین جدیدی وضع کرده تا فرودگاه‌ها را با ویژگی‌های جهانی مطابقت دهد. در حال حاضر  فرودگاهی مانند زاهدان و بندرعباس گواهینامه فرودگاهی دریافت کردند و سایر فرودگاه‌ها نیز برای دریافت آن اقداماتی را انجام داده‌اند.

وی تصریح کرد: پیش ممیزی از فرودگاه مشهد هم انجام شده و گزارشی از سازمان هواپیمایی کشوری به این فرودگاه ارسال شده و امید است با رسیدن به استانداردهای لازم موفق به دریافت گواهینامه شود.

این مسئول با بیان اینکه خیال مردم از بابت ایمنی پروازها راحت باشد تاکید کرد: هر فرودگاه ملزم به داشتن گواهینامه فرودگاهی نیست و این موضوع به معنای ایمن نبودن فرودگاه نیست و همه فرودگاه‌های کشور پروازها را به صورت ایمن انجام می‌دهند.

 رضایی فر ضمن ابراز خرسندی از وضعیت فرودگاه مشهد گفت: فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد یکی از فرودگاه‌های با سابقه در سیستم مدیریت ایمنی است و در بحث شناسایی مخاطرات، ارزیابی ریسک و اقدامات اصلاحی همواره پیش‌قدم بوده است.

وی ضمن اشاره به بحث کنده شدن رنگ آمیزی باند فرودگاه مشهد، گفت: این مورد عامل تمام رویدادهای فرودگاه نبوده اما مشکلی است که به نظر می‌رسد با آغاز فصل سرما و خروج از بار ترافیکی در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی نژاد برطرف شود.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سازمان هواپیمایی کشوری ، فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد ، بندرعباس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان هواپیمایی کشوری فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد بندرعباس فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد فرودگاه مشهد فرودگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۷۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک

مدیرکل روابط عمومی تعزیرات حکومتی از محکومیت هزار و ۲۳۹ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه لاستیک خودرو در کرمانشاه خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی، شهرام محسنی گفت: پرونده عرضه خارج از شبکه ۹ هزار و ۴۷۱ حلقه لاستیک یارانه‌ای به ارزش ۶۱۹ میلیارد و ۴۹۵ میلیون ریال در شعبه ششم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی کرمانشاه رسیدگی شد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده، اتهام انتسابی را محرز و متهم را به پرداخت ۶۱۹ میلیارد و ۴۹۵ میلیون ریال جزای نقدی برابر ارزش تخلف محکوم کرد.

محسنی گفت: شعبه همچنین متهم را به پرداخت ۶۱۹ میلیارد و ۴۹۵ میلیون ریال جریمه برای برای بهای مال از دست رفته و در مجموع به پرداخت هزار و ۲۳۸ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: بازرسان صنعت، معدن و تجارت در بازرسی از انبار لاستیک فروشی، این تخلف را کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز
  • اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی
  • پرواز تهران - خرم‌آباد به فرودگاه مهرآباد بازگشت
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • دعوای زنان هواپیمای کویتی را وادار به فرود اضطراری کرد
  • تمدید زمان ارسال درخواست تسهیلات حمایتی شرکت های دانش بنیان
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک خودروی یارانه‌ای
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک